Radiobiografen i Vester Vov Vov_poster
Radiobiografen i Vester Vov Vov
Københavns Radiobiograf finder guld frem fra radio-arkiverne rundt omkring i verden og inviterer ind i mørket til helt særlige lytteoplevelser. Denne aften er temaet “Jeg-fortælleren”. Vi udforsker grebet og lytter til vidt forskellige bud på jeg-fortælleren, og kommer helt tæt på hvordan fortælleren folder sit jeg ud i lydfortællingen.
Mere info

Københavns Radiobiograf finder guld frem fra radio-arkiverne rundt omkring i verden og inviterer ind i mørket til helt særlige lytteoplevelser.

Denne aften er temaet “Jeg-fortælleren”.

Vi udforsker dette greb og lytter til vidt forskellige bud på jeg-fortælleren, og kommer helt tæt på hvordan fortælleren folder sit jeg ud i lydfortællingen.

Special guests er den prisvindende radioproducent Susanna Sommer og forsker Rasmus Rønlev, der kommer og fortæller os om alt det fascinerende de har gravet frem gennem deres undersøgelse af jeg-fortælleren i forskellige danske podcast. De spiller også uddrag fra bogens eksempler og kommer ind under skindet på, hvad det egentlig er vi lytter til. 

Susanna Sommer har produceret et utal af radioprogrammer og podcasts for bl.a. DR gennem mange år, heriblandt ‘Drømmenes kaptajn’ og ‘Sangenes blå bog’. Rasmus Rønlev er til daglig Lektor i Journalistik ved Institut for Statskundskab på Syddansk Universitet. Bag sig har han adskillige artikler inden for bl.a. Journalistik og samfundsfag, samt en Ph.D. - grad i Retorik fra Københavns Universitet.