BabyBio i Vester Vov Vov - næste gang 20/4

The Quiet Girl_poster

BabyBio d. 20/4

The Quiet Girl
’The Quiet Girl’ (An Cailín Ciúin) er den første irsk-sprogede film, der er Oscar-nomineret. Nogensinde. Filmens titelperson er en lille, unavngiven pige, der vokser op i en fattig familie. Hendes mor er gravid igen, og derfor sender forældrene pigen i pleje på ubestemt tid. Belært af sin opvækst er hun varsom over for den nye familie, som hun hele tiden sammenligner med det, hun kender hjemmefra. På gården i det sydøstlige Irland vokser grøntsagerne i ove...
Billetter

 

 

 

Udvalgte torsdage holder vi BabyBio i Vester Vov Vov. Her er biografen forbeholdt barslende med eller uden baby på armen.

Filmene vil være fra vores aktuelle program, og rammerne de samme hyggelige som altid. 

Derudover vil lyden være let dæmpet under filmen og der vil ikke være  helt mørkt i salen. Så det bliver muligt at have sin baby med under filmen. 

Barnevogne kan parkeres inde eller ude. Vi har ikke en decideret babyalarm vagt, men vores personale har selvfølgelig et øje og øre på evt. sovende små. 

BabyBio koster 70kr for film alene, eller film + en valgfri kaffe for 100 kr. Filmen starter kl. 11, caféen er åben fra 10.15. Vi ses!